Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Programació 2017-18
05/09/2017
TEMPORADA D'ÒPERA ALS CINES OLOT

     A la capital garrotxina i entre els dies 2 de setembre a 21 de juny els Cines Olot ofereixen una sèrie de fins a deu òperes. Serà la segona edició de temporada lírica. Quatre de les obres s'ofereixen en directe (sistema Live) i sis sòn en diferit. El preu és de 19 i de 16€, respectivament (hi ha la possibilitat d'agafar un abonament).

     Una curiositat consisteix en que totes les obres es representen en un teatre operístic diferent, amb l'excepció de La Scala de Milà amb dues funcions.

      La majoria de teatres, i concretament cinc, corresponen a coliseus italians, tres dels locals són alemanys i la resta estan un a Londres i l'altre a Pequín.

    Com compositors escollits constatem un empat entre tres italians: Donizetti (Don Pasquale i La Favorita), Puccini (La Bohème i Tosca) i Verdi (Aida i Nabucco). També tindrem la Carmen de Bizet, Andrea Chénier de Giordano, Les Noces de Figaro de Mozart i Lohengrin de Wagner.

    Com artistes més afamats en aquests moments citarem els que intervenen a Aida, amb el director Zubin Mehta; Andrea Chénier amb Anna Netrebko i el Dr. Riccado Chailly; Lohengrin on repetirà l'Anna Netrebko amb Piotr Beczala (cantant que veurem al Liceu aquest octubre); La Favorita amb Elina Garanca i Don Pasquale que tindrà el ja citat director Riccardo Chailly.

Annex: [Programació en Pdf] (pdf 252.25 Kb.)
Enllaç: [Cines Olot]


ClicPortal