Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Com cada any, posem a la venda participacions i dècims de la loteria de Nadal.

No ens es posible fe-ho com voldríem amb la Grossa catalana, perque no permet fer un volum de participacions tan gran com el que necessitem.

divendres 15 desembre 2017 (21 hores)

SOPAR DE NADAL

 

cal fer la reserva i el pagament per avançat ja que les places son limitades

     Acabem de tenir notícia que a l’espai cultural figuerenc La Cate hi ha programat un cicle de sis transmissions operístiques sota el títol Òpera en directe. Seran cinc òperes i un ballet. Depenent del teatre les òperes es transmeten a un quart o a tres quarts de vuit de la tarda. Podeu consultar el programa de La Cate que trobareu annex en aquesta notícia.

L'any passat el carrer Marquès de Caldes de Montbuí va ser el primer del nostre barri que va gaudir d'enllumenat especial per a les festes de Nadal. Ho vàrem dir a les nostres NOTÍCIES.

Fa pocs dies vàrem poder comprovar com al carrer Migdia, des del carrer Emili Grahit fins al carrer Joan Reglà, també s'hi estaven instal·lant els suports per a l'enllumenat de Nadal. Agraïm a l'Ajuntament la resposta positiva que ha donat a la petició que vàrem adreçar-los en nom dels comerciants de la zona.

 diumenge 19 de novembre

EL CONGOST DEL RIU TER I LA MUNTANYA DEL SANT METGES

 

recorregut 12-13 km

Cal fer correu per organitzar cotxes

 Avui dia 6 /11/2017 per fí , han començat les obres del nostre local Social . De l'Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta 

 

 

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal