Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

És una llarga reivindicació dels pares dels alumnes de l'escola Marta Mata: disposar d'uns accessos dignes al centre. Quan plovia encara s'accentuava més aquesta necessitat. Després d'uns intents per incloure l'obra als pressupostos participats de l'Ajuntament i d'unes gestions fetes també des d'aquesta Associació de Veïns, veiem ara com l'Ajuntament confirma la decisió que va prendre de resoldre el problema amb el pressupost ordinari.

FESTA MAJOR DEL BARRI

del 4 al 13 de maig 2018

Moltes activitats - Us hi esperem!!

 

Aquest és el programa d'aquest matí del dissabte 21 d'abril:

A les 11.00 h

Mostra de danses tradicionals amb l'Escola de Dansa de l'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i els Rebrolls del GEiEG i audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona i la colla Aires Gironins.

A les 12.30 h

Descoberta de la placa commemorativa i acció col·lectiva en record dels fets del l'U d'Octubre de 2017.

A les 13.30 h

Vermut popular dels 4 Rius i concert festiu a càrrec de l'Hora del Joglar.

Podeu anar a REPORTATGES i a FOTOGALERIES on hi trobareu més imatges.

 

ROCHEFORT-FRANÇA Els companys Rafel Yensa Contreres i Alfons Varas Amadó del Club de Modelisme Naval de Girona, han estat seleccionats per participar en el Congrés del 18 al 21 d'Octubre 2018. L'objectiu del Congrés és el de reunir modelistes d'alt nivell, vinguts de tots els països del món.

Aquesta tarda de diumenge hem pogut veure com els nens i nenes del barri feien un conte a La Pauleca, ja que el temps no va permetre fer-ho a la pista de la parròquia, tal com estava previst. A les 6 en Pep Puigdemont ha presentat el seu espectacle per a tots els públics Dracs, balls i roses. La Puleca estava a petar. Gràcies a tothom per la vostra participació. Podeu veure més informació anant als nostres REPORTATGES, a les nostres FOTOGALERIES i al Diari de Girona del dia 9 d'abril.

A l'Agenda ja hi podeu veure les activitats previstes per avui que organitza el Banc del Temps Pla de Palau.

Ahir vàrem poder viure una sessió de ball a la pista coberta del col·legi Migdia amb Miguel's Music Discomovil. Molts wats i molt ben posats és el que ens va oferir ahir en Miguel.

Ja podeu veure'n fotografies a una fotogaleria que hem preparat i algun vídeo a la secció de REPORTATGES.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal