Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

dissabte 30 de juny 2018

Ruta de les fonts, deus i  mines d'aigua subterrània

sortida del local a les 18 hores

En acabar farem berenar-sopar al local per finalitzar la temporada

 

Els companys de Jahisomtots varen presentar ahir a les 7 de la tarda, amb molta concurrència de públic, com sempre, la seva nova obra En Narcís s'ha tornat boig, d?assumpta González.

Podeu veure el començament de l'obra en aquest VIDEO.

Els nens i nenes de La Pauleca han sortit avui des del parc del Migdia amb Autocars Roca cap al Bosc Elàstic d'Arbúcies (La Selva de l'Aventura).

Ja tenim algunes FOTOS on es veu que s'ho van passar molt bé.

També podeu veure un vídeo anant a REPORTATGES.

Ahir a les 7 del vespre ens vàrem reunir, a La Pauleca, membres de l'Associació de Veïns, unes 10 persones del barri, l'assistent del regidor Eduard Berloso i el cap de l'Àrea de Sostenibilitat.

L'objectiu de la reunió era fer la segona de les tres o quatre reunions previstes anuals de les taules de NETEJA i de SEGURETAT.

La reunió va durar fins a tres quarts de nou i s'hi varen tractar temes que afecten les zones dels carrers Universitat de Montpeller, Universitat de Cervea i Saragossa, la zona dels Químics i el col·legi Marta Mata.

Avui publiquem a la pàgina principal del web les dades de les votacions electròniques emeses durant els primers quatre dies del període de votació, que va de l'11 al 24 de juny.

 21 DE JUNY DE 2018 A LES 20 H

T'ESPEREM !

ENFORTIM EL BARRI

NOU PUNT DE TROBADA 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal