Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

La mobilitat laboral d'alguns dels monitors de La Pauleca ens obliga a obrir una convocatòria d'una plaça de monitor/ora de lleure per al curs 2018-2019. Les persones interessades han de tenir el títol que els habiliti per a treballar en aquesta categoria laboral i han de tenir vincles amb el barri de Sant Pau.

Es valorarà l'experiència en aquesta feina i els coneixements de música, anglès, manualitats i del barri de Sant Pau.

Podeu presentar el vostre currículum enviant un correu electrònic a aavvpladepalausantpau@gmail.com com a màxim el dia 31 d'agost de 2018.

Des d'avui ja podeu anar al nou apartat 'Es consells dels Mossos d'Esquadra'. Hi trobareu els consells de seguretat que habitualment ens passen i també hi ha un quadern d'estiu per poder passar estones pintant i treballant.

     Els tres local de cinema d'Ocine de les nostres comarques ofereixen, conjuntament, un programa d'òperes i ballets transmesos, en directe o enregistrats, realitzats en teatres operístics de diversos indrets d'Europa.

      Amb quatre títols. De cada òpera s'interpreten tres sessions a Sabadell i, posteriorment, es porten per diversos indrets de Catalunya.

    A Girona se n'oferiran dues: L'Elisir d'Amore, de Donizetti i La Bohème, de Puccini.

Aquest estiu ens renovem i fem canvis al web de l'Associació

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal