Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

A Montserrat Caballé.

      Ja tens un lloc en la Història i en el nostre record.

     Després d'haver fet les primeres activitats de la nova temporada els busos operístics de Girona surten en un petit reportatge al Punt-Avui

      Guardat en l'Arxiu Històric de Girona i formant part dels documents del Fons Rosés, hi ha una partitura que conté uns rigodons amb el nom genèric de "El Fanfarrón"

    Aquí en recollim una reconstrucció de la primera de les cinc peces en versió de Sebastià Gironès

 

     Enguany s’ha iniciat una modalitat de sopars temàtics. Es diuen sopar operístic en el sentit que s’inspiren en l’òpera que s’està treballant. El sopar es realitza immediatament després de la conferència d’apropament que es pronuncia a la casa de Cultura i prèviament al desplaçament en bus per a veure-la en el Liceu. En una curta passejada els aficionats que s’hi ha inscrit prèviament es desplacen fins al Casino de Girona, al carrer Albareda.

 

     Com ja és habitual i per tercer any consecutiu, el dijous 18 de setembre es va realitzar a la Casa de Cultura de Girona una conferència per a preparar-nos a l’escolta de l’òpera de Bellini “I Puritani”. Aquesta darrera òpera del compositor sicilià és mítica per la seva dificultat per als solistes així com per la bellesa melòdica, que no decau en tota l’obra.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal