Entitats en xarxa - Portal Municipal d'Entitats de Girona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

 Fent Memòria

 
M'ha caigut a les mans aquest fulletó, ben cuirós en aquests dies que molts de vosaltres (veïns del barri ) us vareu aplegar a l'església de la parròquia -l'11 de juliol-, per donar el darrer comiat a la Cloti: tan lligada al barri i a la Junta de l'AAVV, qui segurament va viure molts dels fets que aquí es detallen.
 
Fa uns 25 anys que es va publicar, com un resum de la vida de la parròquia i de la construcció de l'església; possiblement van ser aquests fets l'inici de l'Associacionisme d'aquest barri. 
Curiós on es parla del men. actual Joaquim Xutglà que ja en feia 20 d'anys que n'era el rector.
Espero que algun dia ens en caigui un altre “exemplar” amb els darrers 25 i per la memòria històrica del nostre barri: dedicat a la Cloti.
 
Pilar Castanyer

  La Biblioplaça mòbil de Biblioteques de Girona ha estat durant 15 dies al parc. Ahir va oferir un hora del conte (de pirates...) Históries del mar amb Sessi Sitjà.

La companyia de teatre del nostre barri Jahisomtots, dirigida per Pere Vivolas, ens va deixar un bon gust de boca, com semmpre, amb la seva actuació diumenge passat al Centre Cívic Pla de Palau amb l'obra Paco&Lola, que comença amb en Paco en coma profund a causa d'un accident, i el dubte familiar es planteja a l'hora de decidir si el mantenen en vida o no.

Un cop més es va emplenar la sala gran del Centre Cívic, anomenada des de fa poc la sala la sala Anna Pagans.

 Dins el marc "estiu a la plaça" la xarxa de centres cívics de Girona (centre cívic barri vell).ens ha portat al parc -sota l'ombra dels pins-, l'espectacle "contes de terra i arena" de la cia Engruna Teatre; a on s'han acostat un nombrós grup de mainada i papes.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
ClicPortal